Λίγα λόγια για εμάς!

Ο Α.Π.Σ Καλλισθένης Δήμου Ευρώτα ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει στους πολίτες του δήμου την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και κυρίως με το τρέξιμο όπου και είναι το κύριο άθλημα του συλλόγου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες άθλησης για την διατήρηση της φυσικής κατάστασης & της ψυχικής υγείας των μελών , καθώς & την συμμετοχή τους σε κοινωνικές – αθλητικές δραστηριότητες.

Από το 2015 όπου και ιδρύθηκε , οι αθλητές του συλλόγου έχουν λάβει μέρος σε αρκετούς δρομικούς αγώνες με πολλές διακρίσεις.

dora

Υπεύθυνοι Συλλόγου

Φιφλή Δώρα

Μαρματζάκου Ξένια
Μαντζαβράκου Άννα

about3

Ο Καλλισθένης διοργανώνει τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΥΡΩΤΑ καθώς και το ΤΡΙΑΘΛΟ ΕΥΡΩΤΑ τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία και στο μέλλον θα προχωρήσει και σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις.
Από τις 5 Σεπτεμβρίου ο σύλλογος απέκτησε την έδρα του και χώρο προπόνησης, ο οποίος βρίσκεται στο Περιστέρι Δήμου Ευρώτα, όπου τα μέλη του συλλόγου προπονούνται καθημερινά.

Ο χώρος μας

about4

Σε περιμένουμε!

“Άσκηση για όλους”

Το πρόγραμμα του συλλόγου είναι αρκετά ευέλικτο για όλους.

about5

Ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τρόπο ζωής ή το στόχο σας, ο σύλλογος μας θα σας βοηθήσει να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας όπως θέλετε.

about6
about7

Log in with your credentials

Forgot your details?